top of page

Kısırlık ve Zeucit

Güncelleme tarihi: 26 Nis 2023

Yaşlanma hem insanlar hem de eşyalar için bildiğimiz üzere ortak olan bir durumdur. Bunlara ek olarak, yumurta ve sperm de yaşlanabilir. Yani fonksiyonları aktifliğini yitirebilir, buna yaşlanma denir. Hatta gece elektronik medya kullanımının ve yaşlanmanın da düşük sperm kalitesine neden olabileceği gibi şeyler kanıtlanmıştır. Bu gibi durumlar da insan hayatının kalitesini düşürür ve isteklerini

elde edememesine neden olabilir. Bu istenmeyen durumlardan biri de çocuk sahibi olamamaktır. Yani bu da kısırlık olarak kategoriye ayrılabilir. Birçok şey kısırlığa neden olmaktadır. Bu durumların önüne geçmek için türlü türlü işlemler, ilaçlar ve takviyeler sağlanmaktadır. Zeucit de bu takviyelerden bir tanesidir. Gelin Zeucit, içeriği ve kısırlık ne demek bir göz atalım.



Peki kısırlık nedir? / İnfertilite nedir?

Kısırlığın bir diğer ismi infertilitedir. Çiftlerin düzenli bir şekilde ilişkiye girmelerine ve çocuk istemelerine rağmen belirli bir süre içinde gebeliğin gerçekleşmemesi anlamına gelmektedir. Gebeliğin hiç olmaması veya artık olmaması olarak da tanımlanabilir. Tarafların ikisinde de olabilen bir durumdur. Aynı zamanda dünya üzerinde yaklaşık %15 oranında rastlanır.

Bir paketinde otuz tane kapsülü bulunan Zeucit, tamamen bitkisel kaynaklıdır. Ürünün ambalajı üzerinde de görüldüğü gibi takviye edici gıda, bitkisel kapsüldür. Yani normal beslenmenin yerine geçemez. İlaç da değildir. Bu yüzden herhangi bir hastalık tedavisinde kullanılmaz. Yine de doktorunuza danışıp onun tavsiyesi ile almanızda ve kullanmanızda fayda olacaktır. Bunları önemli bir nokta olarak aklınızdan çıkarmamanız gerekmektedir. Sağlık hiçbir türlü şakaya gelmez.

Bu kapsüllerde hayvansal hiçbir madde bulunmamaktadır. İçeriğindeki diğer maddeleri incelediğimizde astaksantin, Koenzim Q10, L-Karnitin, L-Arjinin ve mineralleri görürüz. Bu maddelerin, erkeklerin üreme fonksiyonlarını düzenlediği bilinmektedir. Sperm sayıları, şekilleri, hareketliliği, olgunlaşma sorunlarının düzelmesi kısacası fonksiyonlarının ve morfolojisinin düzenlemeleri, seminal sıvı düzenlemeleri gibi katkıları olmaktadır.

Yetişkinlerin bu ilaçtan günde bir kapsül alması yeterlidir. Sabahları tok bir şekilde su ile alınabilir. Düzenli kullanımda faydasını göreceğiniz bu ürüne sitemizden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Güvenli ödeme seçeneği ile de tereddütte kalmadan sitemiz üzerinden sipariş verip hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.



2.690 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page